Beleggingspand verhuren

U wilt uw beleggingspand of huis in Groningen verhuren. Groningse Panden wil u daar graag bij helpen. Onze organisatie heeft de afgelopen vijf jaar meer dan 8.000 huurovereenkomsten hebben afgesloten.

Op basis van een enorm klantenbestand zijn we in staat om solide huurders voor uw verhuurobject te vinden. Daarbij gaat het om studenten, starters, gezinnen en ook zakelijke huurders. Via ons platform www.campusgroningen.com bereiken wij de jongeren doelgroep en hebben wij inmiddels meer dan duizend leden.

We gaan voor u op zoek naar de juiste huurder(s). We controleren van tevoren nauwkeurig alle kandidaten, eventueel aan de hand van een creditcheck of studiecontrole.

Voorop staat het correct verhuren van uw vastgoed. Het houdt in dat we alle afspraken tussen u en de huurder zorgvuldig contractueel vastleggen. We behartigen de belangen van u als eigenaar. Maar belangrijk is ook dat de huurder tevreden is over de wijze waarop de huurovereenkomst tot stand is gekomen. Het vormt het fundament van een plezierige huurrelatie.

Wij helpen u bij het vinden van de juiste huurder. Meer weten? Neem contact op.

Houd mij op de hoogte van het actuele aanbod van Groningse Panden