Beleggingspand financieren

U beschikt over eigen middelen om de aankoop of herontwikkeling van een beleggingspand te financieren. Voor het regelen van de juiste financiering beschikken wij over een netwerk van financiële adviseurs.

Voor aanvullende financiering bovenop uw eigen beschikbare budget brengen we u in contact met een geldverstrekker welke beleggingsvastgoed wil financieren. Die vertelt u alles over de passende hypotheekvorm, -voorwaarden en -rente.  De adviseur praat u ook graag bij over leverage: het creëren van een hefboom om meer rendement te maken.

Stel, u leent tegen 4 procent rente, maar het rendement bedraagt 8 procent. In dat geval vergroot u het rendement op uw vermogen. U verdient namelijk simpelweg over elke gefinancierde euro 4 procent extra rendement.

Samen met u kijken we ook naar de andere kant van de medaille: iedere geleende euro betekent ook extra risico. Wanneer het rendement onverhoopt onder druk komt te staan, lopen de financiële verplichtingen aan de bank gewoon door. Goed om in het oog te houden.

Wilt u meer weten over het financieren van een beleggingspand in Groningen? Neem contact op.

Houd mij op de hoogte van het actuele aanbod van Groningse Panden