Meer informatie

Groningse Panden, opgericht door Marcel van der Lyke en Matthijs Dros, adviseert en ontzorgt de vastgoedbelegger in Groningen. Onze specialisatie ligt op het gebied van woningbeleggingen. Met een kantoorteam van 14 professionals en een serviceteam in het veld (bestaande uit schoonmakers, technische dienst en bouwteam) zijn we verantwoordelijk voor het dagelijkse exploitatiemanagement van inmiddels circa 4.000 huurwoningen en begeleiden we wekelijks (ver)kooptransacties. Onze transacties worden door menig taxateur in Noord-Nederland gebruikt als referentie en maatstaaf: wij lopen voorop in de markt.


Groningse Panden heeft door de jaren heen een groot relatienetwerk opgebouwd. Dat netwerk omvat niet alleen particuliere beleggers en aanbieders van vastgoed, maar ook (bedrijfs-)makelaars, taxateurs en financiële instellingen in heel Noord-Nederland. Om onze klanten gerichter van dienst te kunnen zijn, zijn wij eind 2018 geografisch uitgebreid met een kantoorlocatie in Assen en in Leeuwarden. In Drenthe en Friesland zijn we verantwoordelijk voor de exploitatie van respectievelijk circa 425 en 130 huurwoningen.

Wij zijn er zowel voor de particuliere belegger met één pand als voor de professionele belegger met een complete vastgoedportefeuille. 

 

Houd mij op de hoogte van het actuele aanbod van Groningse Panden