Terug naar het overzicht

Onze klanten breiden uit; wij breiden uit

De vraag naar kwalitatieve woningen is enorm. Niet alleen in Groningen. Steeds vaker bewegen onze beleggers ook buiten de stad Groningen, met daarbij ook de behoefte aan gedegen beheer. Om die reden stelt Groningse Panden zich flexibel op en gaat mee in de vraag naar beheer buiten de stad. Een selectie van de lopende projecten.

In Assen wordt druk gebouwd binnen de muren van het voormalige Dierenziekenhuis aan de Pelikaanstraat. Hier zullen 58 appartementen komen. Het exploitatiemanagement is uitbesteed aan Groningse Panden. De oplevering volgt in maart 2019.

Binnen het Koning Willem-Alexanderhof in Hoogeveen zijn 35 nieuwbouwappartementen opgeleverd. Deze zijn allen verhuurd aan een zorginstantie. Het administratieve- en financiële beheer is uitbesteed aan onze organisatie.

In Leeuwarden beheren wij aan de Oostergroweg zo'n 74 appartementen. Het gaat om appartementen welke zijn gebouwd in een voormalig kantoorcomplex. De helft van de appartementen is in december 2018 opgeleverd en verhuurd. De overige appartementen volgen in maart 2019. In totaal beheren we hierna 5 grote appartementencomplexen in Leeuwarden.

 

Houd mij op de hoogte van het actuele aanbod van Groningse Panden